Smarta säkerhetslösningar

Kriminella utvecklar ständigt nya sätt att attackera nätverk, dra nytta av medarbetarnas förtroende och stjäla data. Mindre företag kanske tror att de inte är ett mål, men det kan inte vara längre från sanningen.

 

Dental IT Storgate Team

Efter den senaste tidens debatt om hur svenska företag och myndigheter använder molntjänster så har kravet på hur man delar känslig information höjts. Som svar på detta erbjuder nu den helsvenska molntjänsten Dental IT Storegate Team möjligheten att dela filer och mappar säkert med BankID.

Webroot Endpoint Security

Kriminella utvecklar ständigt nya sätt att attackera nätverk, dra nytta av medarbetarnas förtroende och stjäla data. Mindre företag kanske tror att de inte är ett mål, men det kan inte vara längre från sanningen. Faktum är att småföretag med 100 anställda eller färre nu har samma risk för attacker som ett företag med 20 000 anställda.

Dental IT Online Backup

Dental IT Online Backup är en komplett, helautomatisk backuplösning för små och medelstora företag – marknadens tryggaste försäkring mot förlust av affärskritiska data. Lösningen ersätter manuella backup metoder som bandbackup, externa hårddiskar och USB-minnen – utrustning som förutom att vara mycket tidskrävande också kan gå förlorade vid t.ex. eldsvåda, inbrott eller naturkatastrofer.

Office 365

En integrerad lösning som kombinerar Office 365-produktens bästa produktivitet med avancerade säkerhets- och enhetshantering funktioner för att skydda ditt företag. Skapa ditt bästa arbete med intelligenta verktyg inbyggda i Office.

DENTAL IT AB
BOX 90194
120 22 STOCKHOLM
BESÖKSADRESS:
GROSSHANDLARVÄGEN 1
120 44 ÅRSTA

SUPPORT: 08-546 979 80
INFO@DENTAL-IT.SE
HITTA DIN KONTAKTPERSON
FÖRSÄLJNING: 08-546 979 81
ADMINISTRATION: 08-546 979 82
EKONOMI: 08-546 979 82

© Dental IT AB