Om oss


För oss på Dental-IT är säkerhet och persondataskydd viktigt. För att du som kund ska fortsätta känna dig trygg med att använda våra tjänster

slide

Dental IT


En del av Plandent Gruppen

Dental IT levererar intelligenta och kostnadseffektiva IT-lösningar för din klinik. Med personlig och pålitlig service hjälper vi dig att få ut det mesta av din digitala miljö, vare sig det gäller drift, support eller inköp av hårdvara.​​

Med lång erfarenhet av tandvårdsbranschen i allmänhet och IT-lösningar i synnerhet vet vi vad som är viktigt för dig. Produkter och tjänster som förenklar hantering, drift och utveckling av IT-miljön ger dig mer tid över till annat.

Genom att låta oss ta hand om det digitala kan du fokusera på kliniskt arbete, kostnadseffektivt och intelligent!
Du kan ägna din tid till verksamheten och vi tar hand om IT-miljön.
slide

GDPR


General Data Protection Regulation

För oss på Dental-IT är säkerhet och persondataskydd viktigt. För att du som kund ska fortsätta känna dig trygg med att använda våra tjänster har vi uppdaterat våra Allmänna villkor.

Genom att beställa och använda våra tjänster bekräftar du att du accepterar dessa Allmänna villkor och därtill hörande Personuppgiftsbiträdesavtal.

Personuppgiftsbiträdesavtal är bifogat så att du som kund kan signera via vår tjänst Docusign.
Vi har även tagit fram en Integritetspolicy för att du som kund ska veta hur och varför vi behandlar de personuppgifter du väljer att dela med oss.

De allmänna villkoren och policyn kan komma att ändras löpande, här hittar du alltid den senaste versionen