Tjänster


Vårt mål är att hjälpa privattandläkare att öka nyttan med IT genom att leverera produkter och tjänster som förenklar hantering, drift och utveckling av praktikens IT-miljö.
Med lång erfarenhet av tandläkarbranschen och de digitalspecifika delarna, vet vi vilka lösningar som fungerar. Du kan ägna din tid till verksamheten och vi tar hand om IT-miljön.
slide

Microsoft 365 Business


Microsoft 365 Business

En integrerad lösning som kombinerar Office 365-produktens bästa produktivitet med avancerade säkerhets- och enhetshanteringsfunktioner för att skydda ditt företag. Skapa ditt bästa arbete med intelligenta verktyg inbyggda i Office.
slide

Cloud Backup


Online backup

Vi levererar en smidig och säker onlinebackup för både era PC och servrar. Skulle olyckan vara framme kan vi enkelt återställa såväl enstaka dokument som hela klientens hårddisk. Med backup från Dental IT kan du alltid vara trygg med att du har din data säkrad.
Man vet aldrig när olyckan kan vara framme.
slide

Cloud Antivirus


Säkerhet

Webroot SecureAnywhere™ Business Endpoint Protection skyddar ditt företag mot säkerhetshot från Internet. Du behöver inte göra några investeringar i hårdvara eller mjukvara för att hantera säkerheten. Webroot SecureAnywhere™ tar hand om hela lösningen, och Dental IT övervakar och hanterar samtliga av era klienter.